Kerkdienst op zondag en hoogtij dagen

Op dit moment zijn vanwege de corona maatregelen alle vieringen in de Martinikerk, in ieder geval t/m 31 december 2021. Zodra de corona maatregelen het toelaten, zullen er weer vieringen in de Galluskerk gehouden worden.

De kerstnachtdienst op vrijdag 24 december zal om 22.00 uur alleen online bijgewoond kunnen worden.
Klik hieronder op ‘Online kerkdiensten’ om de viering mee te maken.

Iedere zondag is er om 10.00 uur een eredienst in één van beide kerkgebouwen.
Van mei tot en met oktober is dat wekelijks in de Martinikerk, m.u.v. de laatste zondag van de maand; dan is de eredienst in de Galluskerk.
Van november tot en met april draaien we dat om en vieren we wekelijks in de Galluskerk, m.u.v. de eerste zondag van de maand; dan is de eredienst in de Martinikerk.

Voor andere vieringen dan op zondag geldt over het algemeen:
Vieringen op Witte Donderdag, Goede Vrijdag, Stille zaterdag en de Kerstnachtviering zijn allen in (het koor van) de Martinikerk.
Het Kinderkerstfeest en de vieringen op kerstmorgen, oudejaarsavond en nieuwjaarsmorgen zijn in de Galluskerk.

(Praktische) informatie betreffende de kerkdiensten:

Jeugd- en Jongerenwerk