Menu Sluiten

Webshop

webshop

Welkom bij de webshop (webwinkel) van het College van Kerkrentmeesters

De Stichting Kerkelijk Geldbeheer (SKG) geeft met het produkt SKG Collect gemeenteleden van plaatselijke kerken de mogelijkheid om producten te bestellen en/of te betalen. Ons college heeft besloten om deze mogelijkheid ook voor onze gemeente te gebruiken.

U kunt toezeggingen/bijdragen doen in het kader van Aktie Kerkbalans en een éénmalige gift doen.

U kunt ook direct betalen via de beveiligde omgeving iDEAL (via uw eigen bank). Een zelfstandige betaalopdracht aan uw bank kan natuurlijk ook. Voor meer informatie over iDEAL verwijzen wij u naar de informatie op www.skg-collect.nl.

Collectebonnen kunt u nu ook via deze webshop bestellen en direct via iDEAL betalen. Wij zorgen dat de collectebonnen dan uiterlijk binnen 2 weken bij u thuis worden bezorgd. Het blijft  mogelijk om via uw eigen bank een betaling te doen op ons bankrekeningnummer NL06RABO0373715242, met een duidelijke vermelding welke collectebonnen en het aantal dat u wenst.

Bij betaling via iDeal ziet u een bankrekeningnummer dat afwijkt van ons bankrekeningnummer. Dit is een tussenrekening van Ideal; uw betaling wordt doorgestort naar ons bankrekeningnummer.

Voor vragen en/of opmerkingen over deze website kunt u mailen naar: Administrateur PGAD.

College van Kerkrentmeesters

Wilt u online betalingen doen? Ga dan naar deze link.