Kerkbalans 2022

Geef vandaag voor de kerk van morgen

Actie Kerkbalans 2022 komt eraan

In januari doet onze Protestantse Gemeente te Angerlo-Doesburg mee aan de Actie Kerkbalans 2022. Tijdens deze actieperiode zullen we u als kerkleden om een financiële bijdrage vragen, zodat we ook in 2022 kunnen doen waar we als kerk voor staan. Het thema van de Actie is ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’. Want ook in de toekomst willen we als kerk van betekenis zijn voor mensen die verdieping en ontmoeting zoeken. Uitnodigend zijn voor jonge mensen die hun leven nog voor zich hebben.

Daar hebben we uw steun bij nodig. Want als kerk krijgen we geen subsidie. De financiële bijdrage van onze leden is noodzakelijk om te kunnen bestaan. Vandaar dat we onze gemeenteleden ieder jaar om een bijdrage vragen.

Tussen 15 en 29 januari ontvangt u daarom een brief met het verzoek om bij te dragen. We hopen dat we weer op u mogen rekenen! Dankzij uw bijdrage kunnen we onze belangrijke taken blijven vervullen en plannen maken voor de toekomst. We hopen zo snel mogelijk onze activiteiten weer op te kunnen pakken, maar vooralsnog met de coronabesmettingen, gaat veiligheid boven alles.

Door vandaag te geven, kan de kerk blijven doen waar ze al eeuwenlang voor staat. Op naar de kerk van morgen!

De folder voor Kerkbalans 2022 is klaar! Klik op de foto voor de hele folder!

E-mailadres t.b.v. kerkbalans.

Het college van Kerkrentmeesters is bezig om de Actie Kerkbalans voor 2022 zoveel mogelijk digitaal aan te bieden. Dat kan echter alleen slagen indien we van zoveel mogelijk gemeenteleden het e-mailadres ontvangen. Het spreekt voor zich dat we dit e-mailadres alleen voor de Actie Kerkbalans, de solidariteitskas en de eindejaarcollecte willen gaan gebruiken. Dus voor andere doeleinden wordt uw e-mailadres binnen de PGAD niet gebruikt.

Ongetwijfeld snapt u dat de digitale snelweg voor ons een eenvoudiger methode is om u te bereiken dan dat we telkens via vele vrijwilligers de enveloppen bij u thuis moeten bezorgen. Bovendien scheelt dit ons enorm veel papier en enveloppen die voor deze acties geprint moeten worden. We willen de komende jaren inzetten op duurzaamheid en daar kunt u op deze wijze bij helpen.

Stel uw emailadres voor dit doeleinde beschikbaar aan onze penningmeester of aan onze administrateur. U kunt een mail sturen naar onze penningmeester,  penningmeester@pg-angerlodoesburg.nl of naar onze administrateur administrateur@pg-angerlodoesburg.nl .

Alvast dank voor uw medewerking. Dit scheelt ons enorm veel werk.

kerkbalans

Geef om uw kerk, dat kan op verschillende manieren. Klik op de foto voor meer informatie.

slim geven
nalaten testament

Kerkbalans 2021

Wat een mooi resultaat hebben we behaald met de actie Kerkbalans 2021! Zoals u hebt kunnen merken hebben we als College van Kerkrentmeesters het dit jaar vanwege Corona iets anders aangepakt dan vorig jaar, namelijk we hebben de retourenveloppen niet meer bij u opgehaald, maar u verzocht de retourenveloppe in te leveren bij het adres van de vrijwilliger die de enveloppe van kerkbalans bij u in de brievenbus heeft gestopt of via de scriba of penningmeester. Ondanks dat we sommige retourenveloppen nog missen, hebben we toch een mooi resultaat behaald van € 83.747,00. Dit bedrag stemt tot tevredenheid en dankbaarheid. Dank u allen voor uw bijdrage en mocht u de retourenveloppe nog niet hebben ingeleverd, dat kan nog steeds bij onze penningmeester, FD Rooseveltsingel 27, Doesburg.