Menu Sluiten

Ouderencontact

JAARPROGRAMMA september 2022 – mei 2023

We vragen uw aandacht voor het OUDERENCONTACT, voor iedereen vanaf ongeveer 55 jaar. Onze bijeenkomsten vinden plaats in de “WEHMERHOF “, Dorpsstraat 33 in Angerlo. Dit is het gebouwtje achter de kerk en de vroegere pastorie.
De ontmoetingen vinden plaats op donderdagmiddag, 1 x per maand van 14.30 – tot ong. 16.45 uur.
We nodigen gasten uit, die ons over een interessant onderwerp vertellen en meestal iets laten zien.
De Kerst- en de Witte Donderdagviering worden door ons zelf georganiseerd  en hopelijk met een nieuwe predikant.

15 september 

Een vrolijk begin van het seizoen met Gerrit Hiddink uit Heelweg. Hij verzorgt de middag met versjes, anekdotes en verhalen. Hij begeleidt zichzelf op de gitaar.

13 oktober

De heer Arie Niks en zijn vrouw Ina Timmer uit Doesburg zijn weer bij ons aanwezig over “ De geschiedenis en de  herkomst van de koffie “. Wie vond de koffie uit en waar was dit? Wat is de overeenkomst tussen aardappeleters en koffiedrinkers. Na deze  lezing weten we dat allemaal.

10 november

Ds. Henk Teeuwen, oud Angerlose predikant, met o.a. Joodse gemeenschappen in Borculo, Vorden en Hengelo. Hij heeft hierover ook een boekje geschreven.

15 december

Kerstmiddag

2023

12 januari

Mevr. Yolanda Goppel geeft algemene informatie over de Zonnebloem. Wat ze allemaal doen voor de bezoekers uit Doesburg en Angerlo. Na vanmiddag zijn we helemaal op de hoogte van hun activiteiten.

16 februari

De heer Jaap Vette uit Velp van IVN Veluwezoom heeft weer een mooie lezing samengesteld. Het onderwerp van zijn presentatie is ‘De biodiversiteit op de Veluwezoom’.

30 maart

Witte Donderdagviering

20 april

Mevr. Helma Snelooper-Arendsen komt bij ons. Ze is geboren in Hummelo en is “ Dichter des Achterhoeks “. Ze vertelt verhalen over de streek en draagt zelf geschreven gedichten voor.

11 mei

Afsluiting van het seizoen. 

We zien u  graag  op de eerste bijeenkomst donderdagmiddag 15 september in de “Wehmerhof”  in Angerlo. Hartelijk welkom.

Namens het ouderencontact,

Ank Remmelink
Trudy Mentink
Ine Lebbink
Nel Weststeijn, 0313-474322.