Concerten

Concerten in de Grote of Martinikerk en de Gasthuiskerk

Kaartverkoop

Grote of Martinikerk
Verkoop van de kaarten is nu voor alle concerten alleen mogelijk via onze website www.stidomu.nl. Daar vindt u ook nadere informatie over de concerten.
Verdere informatie vindt u in de digitale Nieuwsbrief. U kunt zich daarvoor inschrijven via de website www.stidomu.nl

Gasthuiskerk
Voor de concerten in de Gasthuiskerk vindt u op de website: www.gasthuiskerkdoesburg.nl informatie over de prijzen en mogelijkheden tot kaartverkoop.

Zomeravond Orgelbespelingen
In de zomermaanden organiseert Stidomu een serie zomeravond-orgelbespelingen die wekelijks plaats vinden op donderdagavond in de Grote of Martinikerk.
Alle orgelbespelingen beginnen om 20.00 uur en duren in de regel één uur.
Toegangsprijs € 12,00, voor donateurs van StiDoMu € 10,00 en de jeugd tot 18 jaar heeft vrij toegang.
Meer informatie over de bespelingen vindt u op de website www.stidomu.nl.

Walcker orgel
Sinds voorjaar 2003 staat in de Doesburgse Grote of Martinikerk een kabinetorgel, gebouwd in 1805 door de Groningse orgelbouwer Heinrich Hermann Freytag (1759-1811). Het is een van de drie thans bekende door hem gebouwde kabinetorgels.