Corona maatregelen

1 december 2021:

Op dit moment gelden de volgende corona maatregelen tijdens kerkdiensten en andere activiteiten van onze gemeente in de kerkgebouwen:

• Houd 1,5 meter afstand; geef elkaar de ruimte
  • Draag een mondkapje tijdens het lopen in de kerk; zodra u op uw stoel zit, mag het mondkapje af
  • De stoelen in de kerk staan op afstand: personen uit hetzelfde huishouden kunnen naast elkaar zitten.
  • Op dit moment gelden er geen maximum aantal bezoekers; wij gebruiken echter maximaal 80 stoelen
  • Gewoon zingen en praten mag; fluisteren of schreeuwen niet: daarbij is er een veel grotere luchterplaatsing

Vanwege deze maatregelen en de grootte van de Galluskerk, acht de Kerkenraad het niet verantwoord om daar op dit moment vieringen te houden.
Daarom zijn alle vieringen in november en december 2021 in de Martinikerk.
Zodra de maatregelen het toelaten, zullen er weer vieringen in de Galluskerk gehouden worden.