Menu Sluiten

Bazaar 21 en 22 april 2023

Bazaar 21 en 22 april 2023

Op vrijdag 21 en zaterdag 22 april vindt de jaarlijkse bazaar weer plaats in de Martinikerk in Doesburg.
Op vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur.

Als bazaarcommissie willen we proberen zoveel mogelijk goederen bijeen te krijgen, zodat we voldoende spullen hebben om deze te koop aan te bieden op beide bazaardagen. Helpt u ons mee om voldoende goederen te verzamelen om deze te kunnen verkopen tijdens de bazaardagen?
U kunt op de zaterdag voorafgaand aan de bazaar op 15 april tussen 10.00 uur en 12.00 uur al goederen naar de kerk brengen.
Dit kan ook nog op maandag 17, dinsdag 18 en woensdag 19 april, telkens van 10.00 tot 12.00 uur.

Op maandag 17 april wordt de kerk omgebouwd tot bazaarlocatie, dat wil zeggen dat alle stoelen uit het schip van de kerk worden verwijderd en dat overal tafels worden neergezet om de bazaar voor te bereiden. Als alle tafels staan, worden alvast zoveel mogelijk goederen op de juiste tafels geplaatst, zodat onze vrijwilligers vanaf dinsdag kunnen beginnen met inrichten van de diverse locaties. Als u daarbij wilt helpen, bent u van harte welkom op maandag 17 april vanaf 10.00 uur. Voor koffie wordt gezorgd.

Helaas hebben we het afgelopen jaar geen bazaar kunnen houden vanwege corona, maar nu kunnen we weer helemaal los! De opbrengst van de bazaar komt geheel ten goede aan het onderhoud van onze mooie beide kerken.

U heeft op zolder vast nog wel wat liggen dat u de afgelopen jaren niet meer heeft gebruikt. Het staat er gewoon niets te doen en neemt ruimte in, terwijl u er anderen een plezier mee kunt doen. Overweegt u eens of u die spullen wel aan de kerk wilt geven om tijdens de bazaar te verkopen. Of wellicht heeft u nog wat gereedschap wat u niet meer gebruikt.

We willen geen koffers meer, geen diaraampjes of VHS banden, geen wasmachines of koelkasten (witgoed), geen grote wand-meubelen, we zijn ook niet geholpen met spullen die we direct de container in kunnen gooien omdat ze een defect hebben of niet verkoopbaar zijn. Deze spullen kunt u beter zelf naar de werf brengen. Maar wellicht heeft u nog een splinternieuw koffiezetapparaat, die het nog prima doet, maar niet meer door u gebruikt wordt, of serviesgoed. Kortom, kijkt u nog eens in de schuur of op zolder. Misschien kent u wel iemand in uw omgeving die wel iets heeft voor de bazaar. We houden ons aanbevolen.

U kunt ondergetekende benaderen voor een afspraak om de spullen bij u thuis op te komen halen, maar dan alleen als u zelf niet meer in staat bent de spullen te (laten) brengen. (0313-475693)

En natuurlijk rekenen we weer op u als vrijwilliger. Hebt u nog nooit meegedaan en lijkt het u wat om mee te helpen tijdens de bazaardagen of al eerder, meldt u dan aan bij Fokje Westra, 0313-471319.

Twee weken voor aanvang van de bazaar komt er tegen de kerk aan weer een spandoek te hangen en worden er bij de toegangswegen van Doesburg borden geplaatst met bazaar Martinikerk Doesburg met daarbij vermeld de data. De bazaarcommissie heeft er weer zin in en hoopt natuurlijk op een mooie opbrengst voor de kerken. We gaan ervoor.

Namens de bazaarcommissie,

Ernst Boesveld